Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΔΥΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Ανοιγωντας την τηλεοραση χτες ειδα στην τηλεοραση εικονες απο το νεο πολιτικο συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ. Τι εγινε ρε παιδια; Αυτοι καθε λιγο μαζευονται και κανουν συνελευσεις. Εγω βαρεθει να βλεπω το Γιωργο να μιλαει στο βημα και οσοι απο κατω δεν κοιμουνται να χειροκροτανε. Να μιλαει με στομφο στους "συντροφους" του στο ΠΑΣΟΚ για ενα νεο ξεκινημα,μια νεα αρχη και για πρασινα αλογα.

Νισαφι πια με αυτες τις δημοκρατικες διαδικασιες στο ΠΑΣΟΚ. Αμα ειναι ετσι η δημοκρατια τοτε χιλιες φορες ο... Πινοσετ! Μα τι νομιζει η ηγεσια του κομματος οτι ο Ελληνας ειναι αμερικανακι να τσιμπησει με αυτα; Εκτος αν νομιζουν οτι ολοι εχουμε γεννηθει στο...Αινταχο!

Το οτι μαζευεσαι καθε λιγο να ψηφιζεις για ποιος θα ειναι μελος,ποιος γραμματεας και ποιος...σεντερ φορ(!), δεν σε κανει πιο δημοκρατικο κομμα. Αντιθετως σε κανει να φαινεσαι πιο διψασμενο για προβολη και καμερες. Απελπισμενο να κρατησει κοντα του τους ψηφοφορους. Ματαια προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι loser. Γιατι η κοινη γνωμη εχει διαμορφωθει.

Ουτως η αλλως ολοι θυμουνται τις "δημοκρατικες" διαδικασιες του 2004 που υπηρχε μονο ενας υποψηφιος,ο σημερινος προεδρος του κομματος. Bγηκαν και καλπες σε καφενεια και κομμωτηρια, και ο απλος λαος, ο ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ μπορουσε να ψηφισει ποιον θελει για νεο ηγετη του κομματος αναμεσα ...στο "πληθος" των υποψηφιων.

Μαλιστα ενας φιλος του πατερα μου εριξε και αυτος τον ψηφο του αν και ειναι βαμμενος Νεοδημοκρατης. Νομιζε μαλιστα οτι μετα θα γινει κληρωση και 100 τυχεροι θα κερδισουν...πλουσια δωρα! Αν και το μονο δωρο ειναι αυτο που πηρε,και συνεχιζει να παιρνει η ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: